Albet i Noya

Efecte Ancestral

Escumós
Brut
DO Penedès
16 €

COM ÉS AQUEST VI?

Què és un escumós ancestral? No és un volcà vell que entra en erupció: és un mètode. El més típic és el mètode champenois. L’ancestral és més antic. Normalment, un escumós s’elabora amb una primera fermentació a la tina i una segona a l’ampolla. L’ancestral s’embotella a mitja fermentació i es deixa que vagi fent, sense sucre ni llevats ni sulfits. Es un brut natural!

 

AMB QUÈ PRENDRE AQUEST VI?

Combinación
Pollastre amb llagostins, coca de pernil dolç i brie, brioxieria artesana
Color
Pàlid amb ribets daurats
Aroma
Poma Verda
Gusto
Fresc, cremós, amb agradable final amargant
Està elaborat 100% amb Xarel·lo de finques menudes, de les muntanyes d’Ordal. I té 40 mesos de criança. Sabeu perquè hi ha una papallona a l'etiqueta? La Hipparchia fidia és una de les papallones que voleïen els camps d'Albet i Noya. I és un símbol que la vinya està sana i no s'utilitzen productes químics.
Albet i Noya és el celler de l'estat espanyol pioner a implantar l'agricultura ecològica. Fa més de 40 anys que són ecològics. Eren hippies abans que Woodstock! El seu moviment ha inspirat a molts cellers, que des de fa anys fan una agricultura ecològica. L'efecte papallona també és un homenatge a la teoria del caos. Ja sabeu, no? L’aleteig d’una petita  papallona a Sant Pau d’Ordal... pot provocar un terratrèmol... a la teva copa!
 
Lloc: Can Vendrell de la Codina, s/n 08759 Subirats
DO: Penedès
Raïm: Xarel·lo
Criança: Gran Reserva
Temps de criança: 40 mesos en rimes
Albet i Noya
Altres vins del celler Albet i Noya
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials