Cellers d'en Guilla

Magenc

Blanc DO Empordà
Uns 7 €

COM ÉS AQUEST VI?

Saps què vol dir 'magencar'? Treure les males herbes de l'hort. No. No és que pretenguem que et depilis. O sí, tu sabràs. Magencar és fer neteja metafòricament de totes les coses que has d'arrencar de soca-rel per viure millor.

AMB QUÈ PRENDRE AQUEST VI?

Combinación
Peixos i carns blanques, amanides de llenties, hummus.  
Color
Daurat amb ribets verdosos
Aroma
Pomes i peres, mel, flors
Gusto
Fresc, elèctric i persistent

La garnatxa de l'Empordà és un dels raïms amb més prestigi. A les vinyes de Cellers d'En Guilla la mimen com si fossin criatures. Són raïms de vinyes velles en ampolles de formes noves i captivadores. El resultat són vins sorprenents i evocadors.

Una de les coses que mes sorprèn de Cellers d'en Guilla és aquest equip que formen el Martí, l'Assumpta i el Marc, l'enòleg. La feina en equip dóna resultats entusiastes, com el vi envellit en 'damajoanes'. Uns flascons de vidre a sol i serena que connecten amb la tradició més dolça de l'Empordà.  
Lloc: Rabós d'Empordà
DO: Empordà
Raïm: 60% Garnatxa Blanca i 40% Macabeu
Criança: Jove
Cellers d'en Guilla
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials