Casa Gran del Siurana

GR-174

Negre DO Priorat
Uns 12€

COM ÉS AQUEST VI?

Vas a dinar a casa dels sogres i la teva parella t’ha dit que portis tú el vi. Què faràs? Portaràs un vi molt car perquè semblis un nou ric? O portaràs un vi ‘low cost’ perquè els teus sogres et preguntin si trigareu molt a anar a viure junts? Porta el GR174, de Casa Gran del Siurana, un Priorat JASP. Jove, Assequible, Senzill i Potent.   
 

AMB QUÈ PRENDRE AQUEST VI?

Combinación
Rostits, carns vermelles a la planxa amb pebre acabada de moldre, canelons, tonyina roja crua
Color
De línea vermella
Aroma
A mores i a gerds
Gusto
De Pegadolça a regalèssia
El menjador de cal sogres, almenys la primera vegada, és camp contrari. Quina cara fas? Com vas vestit? Estudies o treballes? Quant cobres? A qui votes? Talla aquestes coses amb una assegurança vinícola. La part econòmica té cert interès. És un vi que val  més de 10 €. Però porta un missatge molt clar: Priorat. El GR-174 és el camí que creua el Priorat: A l’etiqueta fins i tot hi ha un mapa. I posa: “Vi de gran recorregut”. Aquest és un missatge nítid. El teu fill i jo tenim molt recorregut per córrer. No és un vi de Tínder. També penseu-vos bé si cal anar a casa dels sogres per tres tardes de passió... 
És un vi per controlar els tempos del dinar. La primera copa per trencar el gel.. i l'última, per les postres. Aquest vi obre una finestra al menjador dels sogres. És una glopada d’aire fresc de les vinyes del Siurana. Un aliat per a tu i potser també per a ells, excepte que sigui Robert de Niro..
 
Lloc: Bellmunt del Priorat
DO: Priorat
Raïm: Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Samsó, Syrah, Merlot i Cabernet Franc
Criança: Jove
Temps de criança: No passa per fusta
Casa Gran del Siurana
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials