2018

Bancal del Bosc. Vinyes Domènech

Blanc Montsant
Uns 10€
Botànic
Celler
Vinyes Domènech
Un blanc per esclatar com la primavera
Si la primavera t’altera la sang, fes-te una transfusió de vi blanc... Ui, un verset! Si t’agrada que trigui a fer-se fosc, celebra-ho amb una copa de Bancal del Bosc. Però qui ha fet aquest guió? Tot ha de rimar? Flors, plantes i primavera,... a cada glop d’aquest vi botànic de primera. No escric cap altre frase rimant. Prou!
 
Judith
Judith
Les flors esclaten, els insectes no paren de traginar, canons de pol·len. Si és que la primavera és la orgia de la natura… Per això val la pena combinar-ho amb un vi botànic. És una vinya de Garnatxa Blanca emboscada. Es troba en paratge natural de Capçanes, un córner entre la Serra de Llaberia i la de Montalt. Allà creix enmig de la natura i això es nota en la varietat emblemàtica del celler: la Garnatxa. 

David
David
El celler Vinyes Domènech és una família de vins feta a si mateix que ara té alguns dels majors reconeixements del Montsant i del país. I si els voleu visitar, són als afores de Capçanes, en un espai de 360 graus de natura, vinyes i boscos. I fan visites molt especials, que us expliquem amb un vídeo.   
 Color
No té fusta. Volen que noteu l’expressió del raïm i la frescor.
Aroma
Des d’un quilòmetre estant s’olora les flors, la mel, la poma o la pera
Gust
A la boca és fresc, expressiu, emocionant. S’hi noten les herbes del camí, un pessiget de fonoll, i té un final saladet, com la brisa del mar.
Envelliment
Jove
Temps de criança
No té bota
Combinació
Amanides 'prèmium', arrossos, carns blanques
Raïm
100% Garnatxa Blanca
Viticultura
Biodinàmica
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials