Vinyes Domènech

Bancal del Bosc Blanc

Blanc DO Montsant
Uns 10€

COM ÉS AQUEST VI?

Si la primavera t’altera la sang, fes-te una transfusió de vi blanc... Ui, un verset! Si t’agrada que trigui a fer-se fosc, celebra-ho amb una copa de Bancal del Bosc. Però qui ha fet aquest guió? Tot ha de rimar? Flors, plantes i primavera,... a cada glop d’aquest vi botànic de primera. No escric cap altre frase rimant. Prou!
 

AMB QUÈ PRENDRE AQUEST VI?

Combinación
Amanides 'prèmium', arrossos, carns blanques
Color
No té  fusta. Volen que noteu l’expressió del raïm i la frescor. 
Aroma
Des d’un quilòmetre estant s’olora les flors, la mel, la poma o la pera
Gusto
A la boca és fresc, expressiu, emocionant. S’hi noten les herbes del camí, un pessiget de fonoll, i té un final saladet, com la brisa del mar.

Les flors esclaten, els insectes no paren de traginar, canons de pol·len. Si és que la primavera és la orgia de la natura… Per això val la pena combinar-ho amb un vi botànic. És una vinya de Garnatxa Blanca emboscada. Es troba en paratge natural de Capçanes, un córner entre la Serra de Llaberia i la de Montalt. Allà creix enmig de la natura i això es nota en la varietat emblemàtica del celler: la Garnatxa. 

El celler Vinyes Domènech és una família de vins feta a si mateix que ara té alguns dels majors reconeixements del Montsant i del país. I si els voleu visitar, són als afores de Capçanes, en un espai de 360 graus de natura, vinyes i boscos. I fan visites molt especials, que us expliquem amb un vídeo.   
 
Lloc: Capçanes
DO: Montsant
Raïm: 100% Garnatxa Blanca
Criança: Jove
Temps de criança: No té bota
Vinyes Domènech
Altres vins del celler Vinyes Domènech
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials