Visendra

Cristall Negre

Negre DO Catalunya
Uns 8'5€

COM ÉS AQUEST VI?

El Nadal sembla un puntet l’horitzó. La teva panxa ja fa digestions de persona. No de rumiant. Ha passat prou temps com per tornar a pensar en fer-te un homenatge. De seguida t’arribaran les propostes fer calçotades. Ja tens vi? Cristall Negre, dels cellers Visendra. Un negre per una calçotada de traca i mocador.
 

AMB QUÈ PRENDRE AQUEST VI?

Combinación
Carxofes a la brasa, Filet a la pedra i pollaastre rostit amb prunes
Color
Roig bonic
Aroma
Fruita vermella i una mica a herbes del camí
Gusto
Té presència i personalitat. Té una acidesa elegant, que combina bé amb la dolçor del calçot i el romesco.

El celler Visendra està a Les Pobles, municipi d’Aiguamúrcia, a l’Alt Camp, molt a prop de Valls. Capital Mundial del Calçot. Calçot natural de quilòmetre zero. I vi negre de celler amb certificat ecològic. Si fas el romesco a casa, més artesanal impossible. A les calçotades es fan moltes marranades. Menjar amb les mans. No fer servir coberts. Fer postures un pel ajustades... però tot està permès. Excepte portar un vi groller.

Aquest és un vi amb sis mesos en bota de roure, amb cos, amb persistència. Bo, fins i tot si amb les mans plenes de cendra, bava de calçot i romesco aneu fent glopets en un got de plàstic. El Cristall Negre és un vi d’hivern. Un negre per arrodonir una calçotada perfecta. Ah! Podeu comprar-lo on-line. Si no t’agraden les cebes, és un vi de llar de foc. De fer-se carícies sota la manteta. 
Lloc: Les Pobles
DO: Catalunya
Raïm: Pinot noir, merlot i ull de llebre
Criança: Criança
Temps de criança: Sis mesos en bota
Visendra
Altres vins del celler Visendra
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials