Vinyes Domènech

Boig per tu

Negre DO Montsant
Menys de 14€

COM ÉS AQUEST VI?

Creieu en la fórmula matemàtica que va predir el dia més trist de l’any? Doncs és dilluns 19 de gener? Què faràs? Prendre’t un got d’aigua de l’aixeta amb forquilla? O buscaràs un vi que t’ajudi amb el què necessites? Boig per tu, del celler Vinyes Domènech, al cor del Montsant. Un negre per girar el ‘Blue Monday’

AMB QUÈ PRENDRE AQUEST VI?

Combinación
Ous remenats amb pernil ibèric, torrades de foie, rotllets de vedella i pebrots verds
Color
Un vermell que escalfa les galtes
Aroma
 Fruita dolça, com mores, gerds. És una llaminadura.
Gusto
És una abraçada. Càlid, efusiu, afectuós. La garnatxa tapa les ferides. Subtil, elegant. Té records de pa i de terra.

Un científic britànic va predir que el tercer dilluns de gener era el dia més trist. Primer perquè era dilluns. Després perquè feia fred i hi havia poca llum solar. Els propòsits de Cap d’Any se n’havien anat a n’orris. I finalment pels diners. El Boig per tu és amor en vena. Fixeu-vos en l’etiqueta. Els dilluns, tot batega de nou. 

El nom del vi és per la cançó de SAU que va composar Pep Sala. Música i vi. “Sé molt bé que des d’aquest bar jo no puc arribar on ets tu.” És un vi càlid. Conté tota la llum de Capçanes caient sobre vinyes de garnatxa. També és un vi que convida a gaudir de les petites coses de la vida… La pluja, el fred,.. Ja que no aniràs al gimnàs, busca’t una excusa bona. Saber perdre. A més és un vi assequible per la costa de gener. Surt per menys de 14 €.
Lloc: Capçanes
DO: Montsant
Raïm: Garnatxa i Carinyena
Criança: Jove
Temps de criança: 6 mesos en fusta
Vinyes Domènech
Altres vins del celler Vinyes Domènech
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials