Marco Abella

Mas Mallola

Negre DO Priorat
Uns 20 €

COM ÉS AQUEST VI?

El teu cap t’ha convidat a dinar a casa seva, no al restaurant. I quan t'ofereixes a portar les postres (un pa de pesic casolà que et queda molt bo), t’ha proposat, com proposen els directors, que portis TU el vi. Portali una ampolla de "Mas Mallola" del celler Marco Abella, un negre per defensar el teu augment de sou.

 

AMB QUÈ PRENDRE AQUEST VI?

Combinación
Carns vermelles a la planxa, arrossos de bolets, canelons de carn
Color
Vermell teula. Això és perquè ha estat en barriques de fusta. 
Aroma
Mores, gerds i fruites d’esbarzer
Gusto
Sedós i fresc, per la marinada. La fusta li dona caràcter. Regalèssia i mineralitat. Molt agradable.
Quan tens confiança, pots preguntar què dinarem. Sinó el més universal es portar un vi negre. A partir d’aquí hi ha diferents arguments per triar aquest vi. El primer, que és un Priorat. Un lloc petit, sí. Però dóna vins que s’exporten arreu del món. Dóna-li aquesta imatge internacionalitzadora. En segon lloc que és un Vi de Vila. Fet amb garnatxa i carinyena (els clàssics del Priorat) i surten d’una mateixa finca. És com tu: un treballador amb ADN de la casa.
I en tercer lloc la geografia. Marco Abella està situat a la part alta de Porrera. Les vinyes estan tocades per l’aire del mar. Com tu: ben arrelat i amb idees fresques. Hi ha un detall curiós de l’etiqueta. Està dissenyada per Josep Guinovart. És colorista, i rugosa. Si hi passeu el dit veureu que és un homenatge al raïm i a la terra.

 
Lloc: Porrera
DO: Priorat
Raïm: Garnatxa i Carinyena
Criança: Criança
Temps de criança: 15 mesos en barriques de fusta
Marco Abella
Altres vins del celler Marco Abella
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials