Josep Foraster

Julieta

Negre DO Conca de Barberà
Uns 17€

COM ÉS AQUEST VI?


Tens un sopar romàntic i ets molt romàntic. T’agraden les pel.lícules d’amor i les veus sense injectar-te insulina. Poses espelmes a la taula i no sents vergonya. Si mai et cases, serà un ‘bodorrio’. I quan vagis a París et faràs un selfie fent-li un petó als llavis. I què passa? Que no hi ha vins per tu? Julieta, del celler Josep Foraster. Un negre pels que volen viure enamorats. 

AMB QUÈ PRENDRE AQUEST VI?

Combinación
Pollastre marinat amb fines herbes, croquetes de ceps i piruletes de gambes
Color
Toncs violacis. Recorda a un pintallavis ja besat
Aroma
Olor a pebre i a lilàs
Gusto
Suau i sedós. Es queda a la boca. És un raïm expressiu, que ensaliva la boca
L’etiqueta evoca la feminitat. Julieta és el nom de l’àvia i de la neta de Mas Foraster. És un vi amb història i amb futur. L’elaboren amb les vinyes més velles de la finca, i després el deixen reposar set mesos en ous de formigó. El ciment, a diferència de la fusta, afina els vins, però no marca tant. És un vi fet amb Trepat: una varietat autòctona de la Conca de Barberà. Única al món. Diferent. Nostra.
Fixeu-vos en el detall del lacre vermell al coll de l’ampolla. Com s’obre? És gairebé com fer un bon petó de rosca. Primer heu de buscar els llavis. Dibuixeu un somriure. Després heu de buscar la llengua, que l’envolta. Poc a poc. Ajudeu-vos amb un drap. Que quedi net.
Lloc: Montblanc
DO: Conca de Barberà
Raïm: Trepat
Criança: Criança
Temps de criança: Set mesos en ous de formigó
Josep Foraster
Altres vins del celler Josep Foraster
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials