Sant Josep Vins

Llàgrimes de tardor Negre

Negre DO Terra Alta
Uns 8€

COM ÉS AQUEST VI?

Ets dels que sempre has somiat de fer un ‘ménage à trois’? El primer és buscar una parella consolidada, oberta a noves experiències. No ens flipem. Per parelles consolidades em refereixo a bistec i patates, o macarrons i tomàquet, o escudella i galets. Ara busca-hi un tercer en concòrdia. Llàgrimes de Tardor negre, d’Agrícola Sant Josep, de la Terra Alta.

AMB QUÈ PRENDRE AQUEST VI?

Combinación
Escudella i carn d'olla, macarrons gratinats amb salsa de tomàquet, botifarra amb seques
Color
Escarlata, una mica pecaminós
Aroma
Balsàmic i ceba caramelitzada
Gusto
Fresc, divertit, s'estira com un porter contra l'escaire

T’hauries de tatuar aquesta frase: “si porta garnatxa, endavant les atxes!”. Per què? La garnatxa és una varietat generosa,de les que s’abraça  als fanals. Amb duets autèntics,fa de ‘super glue’. Pa,formatge i garnatxa. Botifarra, seques i garnatxa. Fa ‘ménage à trois’ excel·lents. I a més té una història maca. Sabeu d’on ve aquest vi? Surt de la cooperativa agrícola de Bot,a la Terra Alta. És un poble on la majoria d’habitants van en descapotable. Bé, tenen un tractor...

L’etiqueta té més lletres que ‘La Vanguardia’ el diumenge. La cooperativa té més de 300 socis. Bot és un eixam d’abelles que cuiden el paisatge. Literalment diuen “triant aquest vi ens ajudes a preservar l’entorn”. De veritat que millora els trios. És fresc, divertit, dinàmic i generós. Una abraçada de raïm.
Lloc: Bot
DO: Terra Alta
Raïm: Garnatxa negra
Criança: Jove
Temps de criança: 10 mesos en botes de fusta
Sant Josep Vins
Altres vins del celler Sant Josep Vins
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials