2018

Umami

Blanc Penedès
Uns 9€
Afterwork
Celler
Bertha
Un blanc d'afterwork
Umami és una paraula japonesa que defineix el cinquè sentit del gust, després del dolç, el salat, l'amargant i l'àcid. A la cultura oriental es considera el gust saborós. És un vi blanc embolcallant, amb una entrada molt suau (una mica dolcenca pel Muscat), amb cos, i amb una frescor final que convida a tornar a fer un glop. Us avisem que és un vi molt fàcil de beure!  
Judith
Judith
Si heu estat uns dies descans fora de casa i heu de tornar a la rutina habitual, busqueu petits moments que suavitzin la tornada a la normalitat. L'Umami és un vi ideal per un afterwork. És fàcil d'obrir (perquè té tap de rosca i no cal que porteu un llevataps) i és fàcil de combinar, amb un aperitiu casolà.

David
David
L'Umami és un vi del celler Bertha, elaborat per Josep Torres Sibill, a les vinyes que envolten Cava Bertha. És un cupatge de diferents raïms blancs, amb predomini de Macabeu i Xarel·lo de vinyes de més de 65 anys. És un vi amb caràcter Penedès, que es beneficia de la frescor i de la mineralitat excepcional de la zona. Us recomanem de guadir-lo a la platja, amb un àpat fred.Color
Groc pàl·lid amb ribets verdosos
Aroma
Fruites i flors
Gust
Fruita d'os, fresca i mineral
Envelliment
Jove
Temps de criança
4 mesos en tines d'acer inoxidable
Combinació
Hummus, formatges i llaunes de conserva
Raïm
Macabeu (40%), Xarel·lo (38%) i Chardonnay, Muscat i Cabernet Blanc
Viticultura
Ecològica
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials