Vinyes Domènech

Bancal del Bosc Negre

Negre DO Montsant
< 10€

COM ÉS AQUEST VI?

T’agrada el vi però ets una persona 10? O sigui.. que el teu límit està en 10 €. Benvingut al nostre club! Sortim de l’armari. Per la majoria de compradors, el factor més important per escollir un vi són els diners. Tasta el Bancal del Bosc negre, de Vinyes Domènech.

AMB QUÈ PRENDRE AQUEST VI?

Combinación
Pà amb tomàquet, embotits, truites de patates, de carbassó i de botifarra negre amb carxofes 
Color
De galta de pagesa
Aroma
Intens, verd i cruixent
Gusto
Ampli, refrescant, amb fruita vermella i espècies.

A un dels grups de Whatsapp on estàs munten un sopar. Tens pa artesanal? Embotits del poble? Saps fer hummus casolà? Digues que portes el vi! Hi ha vins que desperten la nostra part més orgànica. Més vegetal. I aquest té una història bona. Vinyes Domènech està a Capçanes. Tècnicament allà on Déu va perdre les espardenyes. Les vinyes formen un dònut vegetal. Això afecta el vi? I tant! Aquest raïm és com la Heidi.  Tu diràs: vols fer raïm al costat d’una carretera o enmig de la Serra de Llaberia

Vinyes Domènech és un dels set cellers catalans que té un Vi de Finca, la màxima distinció dels vins catalans. Aquest és el júnior del celler. Però està educat en els mateixos hàbits que el germà gran, el Teixar. Combina bé amb un sopar fred de pa amb tomàquet i embotits, patès i formatges. Si el Bancal del Bosc fos una persona seria d’aquelles que no es tenyeixen les canes, que diuen que l’arruga és bella (i s’ho creuen). Un vi per viure mil anys i tot per menys de 10 euros.
Lloc: Capçanes
DO: Montsant
Raïm: Garnatxa negra, Syrah i Cabernet Sauvignon
Criança: Jove
Temps de criança: 6 mesos en botes de roure
Vinyes Domènech
Altres vins del celler Vinyes Domènech
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials