Celler

Tarroné

Una novel·la gràfica dedicada a la dona
mapaBatea
Terra Alta DO Terra Alta
Experiències


DESCRIPCIÓ

Cellers Tarroné té una de les ofertes d'enoturisme més completes de la Terra Alta. A Batea descobrireu la història de la comarca, del municipi i del celler, fundat el 1942. És un celler familiar, que fa vins de qualitat, especialment basats en interpretar la garnatxa, la varietat més popular de la Terra Alta. La darrera reforma de l'any 2020 ha deixat el celler especialment preparat per rebre visites. La façana lateral exterior és la més cridanera: amb un mural de l'artista lleidatana Lilly Brick, que porta per títol "Vi, mostra’m l’art de beure la nostra pròpia història”, que és un viatge gràfic per la història del territori i del celler. El celler ofereix visites amb passeig per la Batea medieval, amb tast a les vinyes, tasts exprés o reunions per empreses i grups.
Image

RECOMANAT
La història de Tarroné és de novel·la, com avisa l'etiqueta de la gamma "Merian", els seus vins més emblemàtics. Merian és la contracció de Mercè i Antonio, la generació anterior. Són vins ecològics en blanc, negre i rosat. Ara és Imma Solé i la seva família qui estan al capdavant del celler, amb vins com "Punt..." "Seguit" i "A part" o d'altres gammes més clàssiques com "Mas Tarroné", "Torremadrina" o "Sisquera". Els vins i altres productes es poden adquirir a la botiga del celler o els podeu comprar on line. També hi ha una sala de tastos amb capacitat per a 10 persones, que es pot convertir en sala de reunions, adaptable a càterings.
Image    
INFORMACIÓ PRÀCTICA
Tarroné està situat a Batea, el municipi amb més cellers de la Terra Alta. El poble està envoltat de vinyes. Les de Tarroné les podeu conèixer amb el tast de quatre vins del celler que inclou un passeig entre ceps. La varietat de raïm més plantada a la Terra Alta és la garnatxa. La garnatxa blanca ha donat fama mundial als seus vins, frescos, delicats i aromàtics. Es calcula que un 33% de tota la garnatxa blanca que hi ha al món es concentra a la Terra Alta. A Batea hi podreu trobar restaurants i allotjaments de tot tipus. Un altre dels encants és el seu passat medieval, que podeu conèixer en la visita al celler que inclou passeig pel poble.
Image
PREGUNTES FREQÜENTS
Les visites a Tarroné s'han de fer amb reserva prèvia. Donada la varietat de possibilitats s'aconsella que es contacti prèviament. Cada visita té uns horaris, un preu i una durada determinats, que podeu consultar amb més detall en l'apartat "Experiències". Hi ha visites a peu per la Batea medieval, tast de formatges i vins, passeig per les vinyes amb degustació de vins, tast exprés per les persones que no tinguin temps de fer una visita llarga i plans per rebre empreses o grups privats amb opcions culinàries en una sala de tastos amb capacitat per a 10 persones.

Adreça
Carrer Calvari, 22
43786 Batea
Google Maps

EXPERIÈNCIES
Descobrint Cellers Tarroné
Descobrint Cellers Tarroné
La visita més artística i hedònica
Visita guiada amb tocs anecdòtics per la Batea medieval. Recooregut pel poble amb parada a la façana lateral de Cellers Tarroné per contemplar el mural de l’artista lleidatana Lily Brick, que porta per nom “Vi, mostra’m l’art de beure la nostra pròpia història” i que és un viatge gràfic per la història del territori i del celler. A continuació, tast de 4 vins.
1:30h.
Preu a consultar
RESERVA
Vins i formatges
Vins i formatges
Maridatge de bons aliments
Visita al celler, amb recorregut per l'interior i parada al mural que hi ha a la façana lateral, que mostra la història de Batea i el celler. A continuació, un tast de quatre vins amb formatges diferents.
A consultar
Més informació
La vinya i els seus vins
La vinya i els seus vins
Coneix i tasta el projecte al costat del cep
Visita guiada per les vinyes de cultiu ecològic de Cellers Tarroné. Caminareu pel terrer característic de la Terra Alta: el panal. Un tomb que us ajuda a entendre els matisos que confereix al vi. Recorregut a peu per les vinyes i tast de quatre vins.
A consultar
Més informació
Tast exprés
Tast exprés
Un tast ràpid però profund
Si vas a Batea i no disposes de prou estona per fer una visita llarga a Cellers Tarroné t'ho posen fàcil. Tasta quatre vins del celler mentre et descobreixen sintèticament la seva història.
A consultar
Més informació
Take away
Take away
Emporta’t un lot de vins per tastar al teu aire
Encara més ràpid que el tast exprés. Entra a dir ‘hola’ i compra una caixa de vins. Hi trobaràs les notes de tast de les referències seleccionades i una explicació de l’obra pictòrica de Lily Brick de la façana lateral exterior del celler. Si teniu més marge, us suggeriran passar per la plaça porxada de Batea o fer una excursió entre vinyes. Ells et diran quines son les més boniques.
A consultar
Més informació
Visita MICE
Visita MICE
Empreses, també sou benvingudes!
Cellers Tarroné disposa d’una sala amb capacitat per a 10 persones, perfectament adaptada i equipada per realitzar-hi reunions d’empresa: TV, connexió a internet, llum natural i molta tranquil·litat. Les noves instal·lacions del celler tenen sales polivalents on celebrar-hi reunions i acollir grups d’empreses i/o entitats que vulguin desconnectar del ritme urbà i trobar la calma en un entorn rural. S'hi pot instal·lar un espai culinari per fer-hi càterings.
A consultar
Més informació
Vins recomanats del celler Tarroné
També et pot interessar
Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials