Celler

Quim Batlle

Un celler amb un paisatge inoblidable
mapaTiana
Maresme DO Alella
Experiències


DESCRIPCIÓ

Visitar el celler Joaquim Batlle és l'excusa perfecte per descobrir un entorn allunyat de les ciutats sense moure't de l'àrea metropolitana de Barcelona. Les vinyes es troben a la part alta de Tiana, un poble amb encant de la costa del Maresme. El celler està construït a la falda del parc natural de la Serralada de Marina, a 320 metres sobre el mar. Les vistes són espectaculars: les vinyes, el poble, el mar i la costa de Barcelona.
Image
 

RECOMANAT
Descobrir els encants de la DO Alella és molt fàcil des del celler Joaquim Batlle. El passeig us mostra els ceps tossuts característics de la zona, envoltada de boscos, però amb una gran pressió urbanística. Els ceps són de varietats autòctones: garnatxa blanca, picapoll i pansa blanca, la varietat estrella de la zona. Els terrenys de sauló proporcionen als vins una personalitat fresca i singular. Al celler, Joaquim Batlle elabora la majoria dels vins amb una criança de dos a tres anys, que els fan ser espectacularment saborosos i característics, tot i que també en té de blancs joves, com el Coriolis. 
Image
INFORMACIÓ PRÀCTICA
La visita bàsica és una visita guiada per les vinyes, amb degustació de tres vins (20€) i dura una hora. Si feu la visita amb tast i pica-pica (molt recomanable!) es completa amb embotits, formatges, olives, patates fregides i fruits secs (25€) i dura una hora i mitja. Hi ha altres opcions, com fer un esmorzar tradicional (32€) amb pa amb tomàquet i un assortit d'embotits i formatges tradicionals espectaculars. Una altra de les opcions que tenen més èxit és una classe de ioga d'una hora. Abans de la classe desconnectareu la ment amb un passeig entre la natura i després podreu acabar amb un tast de vins a l'aire lliure (35€).    
Image   
 
PREGUNTES FREQÜENTS
Durant els mesos que duri la pandèmia, el celler Joaquim Batlle segueix totes les recomanacions sanitàries per garantir la seguretat dels treballadors i dels visitants. Abans de programar qualsevol visita, contacteu per telèfon o per correu electrònic. En cas que es pugui, les visites es fan en grups reduïts i adaptats a cada circumstància i aprofitant al màxim l'aire lliure. Els tastos segueixen les normatives vigents en cada moment.  El celler disposa d'un mòdul per visites, un gran cub de vidre amb vistes, que es lloga (pregunteu preus). Si fan bon dia (el temps a la zona és temperat) us recomanem fer el tast a l'exterior
Image
VISITES
Celler visitable


Adreça
Lugar La Sentiu, s/n
08391 Tiana
Google Maps

Vins recomanats del celler Quim Batlle
També et pot interessar
Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials