Celler

Ronadelles

La casa dels vins Cap de Ruc
mapaCornudella de Montsant
Priorat DO Montsant
Experiències


DESCRIPCIÓ
El celler Ronadelles està situat a Cornudella de Montsant, al cor de la comarca del Priorat. Els seus vins més coneguts són els de la gamma Cap de Ruc, icònics i populars. Tot i així n'elaboren més d'una trentena, que podeu conèixer durant la visita al celler. L'enoturisme és molt complert. La visita amb tast inclou la recepció amb un deliciós aperitiu de cirera, una passejada per les vinyes i tast de vins. La visita gastronòmica es completa amb àpat al restaurant La Serra, un espai rústic i acollidor al mateix celler, que havia estat una antiga serreria. L'experiència Cap de Ruc us trasllada fins al restaurant Quatre Molins (amb estrella Michelin) on després de gaudir de la visita al celler podreu fer un ampli menú maridat amb els vins de la casa i de la comarca. La visita teatralitzada és la més divertida i pedagògica, apte per a tots els públics. Uns personatges disfressats interpreten la història de Cornudella, del Priorat i dels vins del Montsant d'una manera original i única.
Image   
RECOMANAT
La visita teatralitzada i l'experiència cap de Ruc al restaurant Quatre Molins són dues de les millors opcions d'enoturisme de la comarca. Els actors que fan la visita teatralitzada no se saben els textos de memòria, sinó que els interpreten i improvisen amb llengua afilada. Durant una hora i mitja us capbussareu en una Cornudella desconeguda: la fil·loxera, un alcalde rimbombant, sales de criança amagades dins de les cases, el prior d'Scala Dei, un criat amb humor negre o un cavaller del temple,... Una obra per persones de totes les edats. Després del tast, heu de gaudir del menú maridat al Quatre Molins (amb estrella Michelin). Un projecte del celler i del xef Rafel Múria, que combina l'alta gastronomia amb els vins de la comarca, de dins i fora del celler.     
Image  
INFORMACIÓ PRÀCTICA
L'arribada al celler Ronadelles és molt fàcil. Hi ha un aparcament ampli, un restaurant amb terrassa i àmplies sales amb aire condicionat a l'estiu i llar de foc a l'hivern. La visita és un gran punt de partida per gaudir de Cornudella de Montsant, poble amb encant que té una catedral del vi modernista i queda molt a prop del pantà de Siurana. L'enoturisme a la DO Montsant us permetrà gaudir de pobles petits, serralades impressionants, camins per fer senderisme, trekking i cicloturisme, així com gaudir dels esports nàutics al pantà de Siurana. Aquest poblet té una història magnífica i unes vistes impressionats, que es resumeixen en la llegenda del salt de la reina mora, un dels espadats més fotografiats de Catalunya des d'on -explica la llegenda- va saltar a llom del seu cavall la darrera reina morisca abans de veure's sorpresa pels cristians. Aquesta i altres històries es poden tastar amb una sèrie de Vins i Llegendes del Priorat i el Montsant elaborats per l'enòloga Eva Prim, reconeguda el 2017 com a millor enòloga del món pels premis Sakura Awards del Japó. Image
PREGUNTES FREQÜENTS
El celler Ronadelles segueix totes les recomanacions sanitàries per garantir la seguretat dels treballadors i els visitants. Totes les visites s'han de reservar prèviament un mínim de 24 hores abans. Les visites extraordinàries tenen un calendari propi, que podeu consultar a la seva web i les xarxes socials. Els horaris dels restaurants estan subjectes a les vacances. També podeu comprar els vins de Ronadelles a la seva pàgina web i us els porten a casa còmodament en pocs dies. 
Image  
VISITES
Celler visitable


Adreça
Finca La Plana, s/n
43360 Cornudella de Montsant
Google Maps

Vins recomanats del celler Ronadelles
Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials