Albet i Noya
DESCRIPCIÓ
Visita a Albet i Noya, el celler ecològic pioner, amb tast de vins i escumosos al wine bar i tours amb guies, on fer enoturisme al Penedès. Les experiències d'enoturisme a Albet i Noya són sempre amb grups reduïts, enfocades a la natura i la sostenibilitat. Albet i Noya va ser pioner, el 1978, en tenir vinyes i vins ecològics al Penedès. A les visites podràs conèixer les muntanyes d'Ordal, on s'hi fa una viticultura respectuosa amb la natura, amb vins i escumosos Clàssic Penedès. Tenen un wine bar, obert de dilluns a diumenge.
RECOMANAT
VISITA CELLER ALBET I NOYA
Les experiències d'enoturisme al celler Albet i Noya són en petit comitè. Els guies professionals no mesclen grups. Les activitats estan pensades per gaudir de la natura i l'entorn, una masia de Sant Pau d'Ordal (Subirats), al cor del Penedès. La seva filosofia pionera a fer vins i tenir vinyes ecològiques és el fil conductor de la visita. Hi ha opcions per arribar al celler en bicicleta, per gaudir d'un espai de pernoctació per a caravanes, i per recarregar vehicles elèctrics.
VINS ECOLÒGICS I VEGANS
La viticultura a Albet i Noya és ecològica des del 1978. La filosofia de mínima intervenció es trasllada als seus vins ecològics i escumosos Clàssic Penedès. A les visites, amb reserva prèvia, podreu fer tastos de vins maridats amb productes de proximitat. És un bon lloc per a persones veganes, perquè els seus maridatges inclouen opcions per a ells. Una altra de les opcions és gaudir del wine bar, obert de dilluns a diumenge. És un celler pet-friendly, on eles mascotes són benvinguts per acompanyar els enoturistes.
ENOTURISME AL PENEDÈS
Albet i Noya és un dels cellers amb més experiència fent visites. Els seus guies són professionals, i us acompanyaran en diferents visites: passeig per les vinyes, esmorzars, dinars sostenibles, visites al teu aire, o combos de visita amb dinar a restaurants de proximitat, a la vora de Sant Pau d'Ordal, on completar una experiència de turisme autèntica, pròxima i sostenible al Penedès.
WINE BAR AMB VINS I ESCUMOSOS
El bar de vins del celler Albet i Noya està obert de dilluns a diumenge, de 10:00 a 14.30h. És un espai obert, amb vistes a les vinyes, davant de la preciosa masia de Can Vendrell de la Codina. És una terrassa on gaudir de la calma del Penedès. Les opcions de tast són molt àmplies, amb vins del celler i escumosos Clàssic Penedès. Una de les opcions més atractives és tastar els vins que només es poden degustar al wine bar, durant les visites al celler.
L'AVENTURA CONTINUA
Les visites d'enoturisme a Albet i Noya sempre tenen sorpreses. Podeu descobrir com les varietats adaptades als fongs i resistents al canvi climàtic, que estan plantades a la vinya dels PIWIS. El primer celler a plantar-les a l'estat espanyol és Albet i Noya, que ja elabora un vi amb elles, anomenat La Volada. Un vi deliciós que podeu tastar i comprar al celler. Els vins escumosos d'Albet i Noya pertanyen a la DO Penedès, per reivindicar origen i qualitat, sota el segell 'Clàssic Penedès'. Durant la visita podeu tastar alguns dels escumosos més premiats, com El Corral Cremat, amb 97 punts a la prestigiosa Guia Decanter, mencionat al grup "Best in show".