Bouquet d'Alella

Una masia amb vistes al Mediterrani
mapaAlella
Maresme DO Alella
Experiències


DESCRIPCIÓ

Bouquet d'Alella és un celler familiar, situat al centre d'Alella, a la masia de Can Boquet, d'aquí el nom del celler fent un joc de paraules amb el mot francès 'bouquet'. El celler està abocat al mar mediterrani i té un magnífic balcó amb vistes. Des del jardí de la masia del segle XIV es poden tastar vins ecològics i d'edicions limitades. Bouquet d'Alella té una àmplia oferta d'enoturisme: passeig per les vinyes, esmorzar entre ceps, tast de vins i un wine bar on tastar els vins més especials del celler. L'entorn natural i el clima atemperat permeten fer-hi activitats tot l'any: calçotades, esmorzars, tastos sota la llum de la lluna o trobades íntimes mentre es pon el sol asseguts a la terrassa.  
Image

RECOMANAT
Bouquet d'Alella s'esforcen a oferir visites personalitzades, de petit format. Els grups són menuts i les satisfaccions són grans. Gaudiu d'experiències elegants, com una taula a la vinya, un tast sota una torre de guaita amb històries de pirates, vins de monastrell, de pansa rosada, o de pansa blanca, ancestrals,... a només 20 minuts del centre de Barcelona!
Image
INFORMACIÓ PRÀCTICA
Bouquet d'Alella és un projecte familiar dels germans Teresa i Toni Cerdà a la finca familiar d'Alella. Jugant amb el nom de la masia, Can Boquet, van posar el nom al celler de Bouquet d'Alella, el terme francès que defineix l'aroma d'un vi. Des del primer moment l'elaboració de vins de qualitat i ecològics va lligada amb un projecte enoturístic molt complert. La gran sort és tastar els seus vins allà on s'elaboren.
Image
PREGUNTES FREQÜENTS
Durant els mesos que duri la pandèmia, Bouquet d'Alella segueix totes les recomanacions sanitàries per garantir la seguretat dels visitants. Abans de programar qualsevol visita, contacteu per telèfon o per correu electrònic. Les visites es fan aprofitant al màxim l'aire lliure. Els tastos segueixen les normatives vigents en cada moment.
Image 
VISITES
Celler visitable.


Adreça
Carrer Sant Josep de Calassanç, 8
08328 Alella
Google Maps

També et pot interessar
Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials