ENOTURISTA estrenarà un podcast quinzenal d'una hora

16 Agost 2021
ENOTURISTA estrenarà un podcast quinzenal d'una hora

NOVA ESTRENA

ENOTURISTA estrenarà al setembre un nou programa de ràdio de vins i viatges

A partir del 20 de setembre ENOTURISTA emetrà un podcast d'una hora dedicat a parlar d'enoturisme. El programa s'emetrà en directe per Ràdio Rubí i després es difondrà a la nostra web i a les nostres xarxes socials, com Instagram, Twitter, Facebook i LinkedIn.


De la col·laboració al programa propi

Aquesta temporada arriba carregada de novetats a ENOTURISTA. Una de les més destacades és que ens llancem a fer un podcast cada 15 dies d'una hora de durada, que tindrà com a principal protagonisme el turisme relacionat amb el vi. Després de la gran experiència de la darrera temporada, en què vam col·laborar en una secció quinzenal d'enoturisme al programa "Rubí al dia" de Ràdio Rubí, dirigit i presentat per Toni Bravo (a l'esquerra a la imatge de portada), aquest any ens atrevim amb un pas més: fer el nostre propi programa.
 

Cada dos dilluns a partir del 20 de setembre

El programa de ràdio es dirà 'Enoturista', s'emetrà cada dos dilluns, a partir del 20 de setembre, de 13:00 a 14:00 en directe a Ràdio Rubí. El programa tindrà una durada de 55 minuts i el podreu escoltar o descarregar gratuïtament des de la nostra web i xarxes socials. Al llarg dels 15 dies següents, fins el següent programa, us anirem compartint totes les seccions perquè les pogueu escoltar, llegir, compartir i opinar.

Image
Darrera col·laboració al programa Rubí al Dia. Al fons, José Malagon, tècnic de so i company de fatigues. Foto: Toni Bravo

Visca la ràdio!

Ens fa molta il·lusió donar continuïtat al projecte i seguir fent ràdio. La Judith va començar fent ràdio a Ràdio Rubí, i després va treballar a Ràdio 4 i a Tele 5 durant molts anys. El David va començar a Olesa Ràdio, Ràdio Abrera i Ràdio Menorca SER, després va treballar a Catalunya Ràdio i durant 15 anys a RAC1. Ens encanta fer ràdio: és el mitjà que més estimem.

Si vols recuperar tots els programes que vam fer la temporada passada, pots recuperar-los a la web de Ràdio Rubí (apartat Rubí al dia) o bé al canal d'Ivoox d'ENOTURISTA.